Irány a mobil!

180. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam

Last minute intenzív ékszerbecsüs tanfolyam

Múltkoriban érdekes beszélgetés zajlott az óraközi szünetben. Az egyik hallgatónk éppen azt fejtegette, hogy a jelentkezés előtt sokáig gondolkodott, melyik képzőt válassza. Van, amelyiknek régóta közismert a neve. Van, amelyik olcsó és van, amelyik elvégzése nem igényel sok energiát. Rólunk azt hallotta, hogy sokat kell tanulni, nehéz a vizsga és nálunk legmagasabb a képzési díj.

Végül, élete legjobb döntésének tartotta, hogy a V-Pearl ékszerbecsüs képzését választotta, hiszen, - mint elmondta - az utóbbi órákon minden egyes alkalommal külön-külön megkereste már a tanfolyam költségét. Mindezt boldog mosollyal az arcán, mint aki nemcsak megérti a tanultakat, hanem még élvezi is!

Ha szeretnél részt venni április 2-án induló intenzív képzési programunkban, akkor jelentkezz online, vagy személyesen várunk irodánkban (1137 Bp., Szent István krt. 2.). Telefonon érdeklődni a +36-30-579-4679-es mobilszámon lehet Takács Dávid oktatásszervezőnél. 

Jelentkezési határidő: március 29.


Ha szívesen meghallgatnál egy ingyenes, kötelezettségmentes bemutató órát a nálunk megszerezhető tudásról és az általa elérhető lehetőségekről, akkor várunk március 25-én 17.00-kor a V-Pearl Oktatási Központban, a Jászainál.

Itt az utolsó lehetőség a bekapcsolódásra! Június végéig OKJ-s bizonyítványt kaphatsz!


 

 


 

Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 180. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 180. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam
korábbi, hírlevél, 180. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam