Irány a mobil!
A V-Pearl Oktatási Központ piacvezető a becsüs képzés területén
A szakértők iskolája
Szakképzések
Bútor-szőnyegbecsüs
Drágakő-meghatározó
Ékszerbecsüs
Festménybecsüs
Műtárgybecsüs
Beiratkozás
Kedvezmények
Kinek ajánljuk
Oktatói gárda
Bemutató órák
A tanfolyam helyszínei Budapesten
Online tesztek
GyIK
Felnőttképzési szolgáltatások
Továbbképzések
Becsüs szakmai vizsga
Tanulmányutak
V-Pearl Művészeti Szabadegyetem az ékszerek, műtárgyak patinás világáról
Hallgatói bejelentkezés

Gyorskeresés


Oktatásszervezés:

1137 Budapest,

Szent István krt. 2.

oktatas@v-pearl.hu

Mobil: 06-30-579-4679

(munkaidőben)  ÉKSZERSZALON

           Gyűrűk

      Karikagyűrűk

        Fülbevalók

         Karkötők

           Láncok

         Nyakékek

      Gyöngysorok

          Medálok

           Kitűzők

         Aranyórák

     Arany ékszerek

     Ezüst ékszerek

    Platina ékszerek

    Köves ékszerek

 Gyöngyös ékszerek

  Gyémánt ékszerek

        Gyémántok

  Színes drágakövek

Válaszolok a látogatói elégedettség felmérésre!

A V-Pearl Oktatási Központ a becsüsképzés piacvezető intézménye

      

Tanulni öröm és haszon is egyben!

Gondolkodott-e már azon, hogy milyen jó lenne szép tárgyakkal foglalkozni, megismerni történetüket, készítésük módját, felbecsülni, mennyi lehet az értékük, vagy esetleg pénzt keresni velük?

 

Ennek legegyszerűbb módja, ha olyan helyre megy az ember dolgozni, ahol ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel foglalkozhat. Az elhelyezkedéshez persze szakismeret, megfelelő bizonyítványok szükségesek, és az sem mindegy, hol szerezte.

 

Sokak kedvenc időtöltése a régiségvásáron, bolhapiacokon való kincsvadászat. Kerültek már elő ilyen helyeken értékes dolgok potom áron, de persze a szerencse mellett jó szemre és tudásra is szükség van.

 

Az ehhez szükséges ismereteket a legtöbb szakember nem szívesen osztja meg mással. Ebben az esetben jobb, ha egyedül keresgél az ember, de szakismeret nélkül nem lehet igazán jó üzletet kötni és tisztában kell lenni a piaci szabályokkal is.

 

Látszólag más a helyzet, ha otthonában régi tárgyak, bútorok, festmények között él, amelyek eladásából kényelmes jövőt biztosíthatna magának. Ilyenkor csak az a gond, hogy hol, kinek, de főképpen milyen áron lehetne eladni? Az emberek jelentős része ráadásul nem is tudja, milyen értékek vannak a birtokában és legfeljebb csak apáról fiúra szálló családi történetekre alapoz.

 

Ilyenkor célszerű szakembert hívni, aki felbecsüli a tárgyakat és az eladó valószínűleg már túl későn tudja meg, hogy máshol, másnál jóval többet kapott volna érte. Ebben az esetben is jól jönne a tájékozottság, hogy ne kótyavetyélje el a családi vagyont.

 

Kiváltságos helyzetben van, aki megengedheti magának, hogy festményekbe, műtárgyakba, drágakövekbe fektethessen. A legfontosabb kérdés, hogy megéri-e a befektetés, nagyobb hozamot biztosít-e, mint a banki kamat?

 

A befektető általában ismerősök, szakemberek véleményére hallgat. Ugyanakkor itt sem árt a hozzáértés, mert nincs fájóbb érzés a számára, mint, ha rossz helyre tette a pénzét.

 

A jó álláshoz, a kockázatok elkerüléséhez, a jövedelmező befektetéshez alapos tudás kell. Ezen a területen tényleg minél többet tud az ember, annál előbbre jut. Presztízst szerez magának munkahelyén, családjában, haszonnal forgatja saját és mások vagyonát, és közben még élvezi is a munkáját.

 

De hol érdemes tudást szerezni?

Lehetőleg olyan intézményben, ahol a szakmában elismert OKJ-s képzés folyik és külső, független szervezet által is minősített az oktatási tevékenység, amelynek formája a szigorú engedélyezési folyamat.

 

A becsüs képzésben piacvezető, akkreditált V-Pearl Oktatási Központ a következő, engedélyezett képzési programokat kínálja az Ön sikeréhez:


Tanfolyamaink, kezdési időpontok:

 

 

Előregisztráció a V-Pearl Becsüs tanfolyamára!


A 2017. évi minőségcélok

 

   

 

 

 

 


V-Pearl Becsüs tanfolyam (appraiser education) - a Szakértők Iskolája

Becsüs képzés, tanfolyami oktatás (appraiser education) a Szakértők Iskolájában.
becsüs, appraiser, képzés, becsüs képzés, becsüsképzés, education, appraiser education, tanfolyam, becsüs tanfolyam, oktatás, szakértők iskolája,