Irány a mobil!

110. Hírlevél - MEGHÍVÓ bútor-szőnyegbecsüs, műtárgybecsüs bemutató órára, Falk Art Fórum

Bútor- és szőnyegbecsüs, műtárgybecsüs tanfolyamok bemutató órái

A jó döntéshez sok információ és személyes tapasztalat szükséges, ezért az érdeklődők számára a választást megkönnyítendő, az esti akkreditált  bútor- és szőnyegbecsüs, akkreditált műtárgybecsüs tanfolyam indulása előtt egy héttel egy kis ízelítőt adunk a kurzusokról. Ezeken a kötetlen, ingyenes bemutató órákon részletes tájékoztatót tartunk az aktuális képzés részleteiről, a tanfolyamok menetéről az órák felépítéséről, és mintegy előlegként egy-két apró szakmai fogásba is beavatjuk Önt.
Hétfőn 18.00-tól a bútor- és szőnyegbecsüs, és szerdán 17.30-kor, a műtárgybecsüs tanfolyam jelentkezési határidejének lejárta előtt meghívjuk Önt egy-egy ingyenes bemutató órára az akkreditált V-pearl Oktatási Központba (1062 Budapest, Andrássy út 53., az Oktogonnál), ahol szeretnénk bemutatni Önnek a képzési programjaink által nyújtandó lehetőségeket.

Várjuk látogatását! Hozza el barátját, ismerősét is!A művészeti negyed legnagyobb programja

A Falk Art Fórumon résztvevő galériák szeretettel várják az érdeklődőket a szeptember 22-én 14 órától 22 óráig tartandó 13. Antik és Modern Művészeti Fesztiválra. A rendezvény a Falk Miksa utca és környékén a Kossuth tértől a Szent István körútig tart.
A közel 50 galéria részvételével zajló eseményen kiállítások, művészeti előadások, tárlatvezetések, BÁV aukció színesíti a programot. A gyerekeket kincskereső játék, a felnőtteket szabadtéri és beltéri jazz és komolyzene várja.
Jöjjön el a művészeti negyed sétálóutcájába egy kis kikapcsolódásra! Ide is hozza el barátját, ismerősét!
Bővebb információ a http://www.falkart.hu/ oldalon található.

Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 110. Hírlevél - MEGHÍVÓ bemutató órára, Falk Art Fórum

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 110. Hírlevél - MEGHÍVÓ bemutató órára, Falk Art Fórum
korábbi, hírlevél, 110. Hírlevél - MEGHÍVÓ bemutató órára, Falk Art Fórum