Irány a mobil!

217. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam

Last minute ékszerbecsüs tanfolyam

A hosszú hétvége miatt áttettük május 5-re a következő kurzus indítását. Ráadásul mindjárt drágakőkereséssel kezdünk május 4-én, egy egész napos tanulmányi kirándulás keretében, a Tokaji-hegységben.

Nálunk a résztvevők közvetlen kapcsolatba kerülnek a drágakövekkel, ékszerekkel, hamisítványokkal, hiszen ezek azonosítása, értékbecslése, árazása képezi munkájuk alapját.

Az egyik legutóbbi nemesfémvizsgálat órán az egyik hallgató megkérdezte, hogy miért van összesavazva a szép régi, hamis karkötő, hiszen bele van ütve az infó, az előállításának módjáról. Azért, – hangzott a válasz – mert annak idején a becsüst nem tanították meg, mit jelentenek az ékszerutánzaton lévő beütések. Ha tudta volna, akkor már savaznia sem kellett volna.

Ha érdekli, hogyan ismerhetők fel a hamis ékszerek, drágakövek, gyémántok, akkor május 2-ig várjuk beiratkozását az [email protected] e-mail címen, vagy személyesen a V-Pearl, a Szakértők iskolájában (1137 Budapest, Szent István krt. 2. II. em. 9/A.), Takács Dávid oktatásszervezőnél (mobil: 06-30-579-4679).

Várjuk jelentkezését!


Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 217. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 217. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam
korábbi, hírlevél, 217. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam