Irány a mobil!

Biztonság – biztosítás – speciálisan a nemesfém termékek számára

Már hónapokkal ezelőtt megkereste az Ipartestületet a Pászka és Partnerei Biztosítási Alkusz Kft. speciális szakmai jellegű biztosítási ajánlatával. Az ajánlatot a világ legelső biztosítási vállalata, a Lloyd’s közreműködésével dolgozták ki, különös tekintettel a hazai viszonyokra is. Minthogy az áru biztonságának a kérdése alapvető probléma, és jellegénél fogva veszélyeztetettsége sem csekély, szívesen vállaltuk, hogy ismertetjük Olvasóinkkal az alapelgondolást, és a biztosítási alkusz (bróker) cég elérési lehetőségeit.

 

              

 

Tisztelt Olvasó!

 

A londoni Lloyd’s Biztosító, együttműködésben a Pászka és Partnerei Biztosítási Alkusszal, komplex – Jewellers’ Block Policy – biztosítást kínál ékszerészek számára Magyarországon.

 

A Jewellers’ Block Policy speciálisan az ékszerész szakmának – ideértve a kis- és nagykereskedelmet, valamint a gyártást – kidolgozott komplex biztosítás, melynek széleskörűségét bizonyítja, hogy a telephelyen tárolt készletet ért bármely okból történő káreseményt fedez, nemcsak betöréses lopást, rablást, a kirakat vagy külső vitrin feltörését, hanem trükkös lopást is, továbbá saját vagy más általi értékszállítást és a kiállítás/vásár különböző részkockázatait. Fedezetet nyújt az értékekre, legyen az üzletben, kirakatban, gyártás alatt vagy szállítás közben. Figyelembe veszi a tevékenység különleges eseteit, mint a bizományban lévő, vagy harmadik személynél feldolgozás alatti értékeket. A magyar biztosítási piacon, kifejezetten az ékszerészek részére készült komplex „all risks” típusú biztosítás eddig nem volt elérhető. A hiányt felismerve, és az Európai Unió adta lehetőségekkel – termékek és szolgáltatások szabad áramlása – élve, mostantól Magyarországon is elérhető az Ékszerészek Komplex Biztosítása.

 

A biztosítási feltételek kialakítása elsődlegesen a magyar kis- és nagykereskedők, valamint a gyártók igényeinek figyelembevételével történt. A magas szintű szakmaiság záloga, hogy a szerződési feltételeket a Lloyd’s Biztosító nemzetközi sztenderdjei és az ékszerész szakma piacvezető országában, Olaszországban ebben a termékben szerzett húsz éves gyakorlati tapasztalatok, károk alapozták meg. A szolgáltatás garanciája, hogy az 1688 óta létező Lloyd’s közel kétszáz országban tevékenykedik, és világelső a speciális biztosítások terén, legyen szó tengeri olajkutakról vagy celebek testrész (Celin Dion hangja stb.) biztosításáról.

 

A Pászka és Partnerei Biztosítási Alkusz, megbízott biztosításközvetítői minőségben végezte el a biztosítás honosíttatását (a hazai jogviszonyok szerinti megfeleltetést), és felhasználta az olasz tapasztalatokat a biztosítási feltételek kidolgozásában. A biztosítási alkusz – vagy bróker – a biztosítók termékeit jól ismerő szakember, aki az ügyfelek érdekét képviselve, az egyre bonyolultabb kaotikus kínálatból, az ügyfél egyéni igényeinek legmegfelelőbb biztosítás kiválasztásában segít, megtesz minden tőle telhetőt a feltételek és díjak optimalizálásában, közreműködik a káresemények rendezésében. Az alkuszi tevékenység PSZÁF engedélyköteles, és a tevékenység feltétele egy 1 millió Euró/év és évente 1,5 millió Euró kártérítési szakmai felelősségbiztosítás, mellyel rendelkezünk.

 

 

A Jewellers’ Block Policy biztosításban szerzett felkészültségünk, és a tíz éves klasszikus közvetítői tapasztalatunk alapján, segíteni szeretnénk ékszerész ügyfeleinknek a kockázatok felmérésében és a legkedvezőbb biztosítási feltételek elérésében.

 

Szívélyes tisztelettel:

Pászka Zsuzsanna

tulajdonos/ügyvezető

 

A cég postacíme: Budapest Congress, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3., telefon: +36-1/365-1970-, 73, Fax: +36-1/365-1972-, 71, E-mail: [email protected] 

 
Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

Biztonság – biztosítás – speciálisan a nemesfém termékek számára

Az ékszer- és drágakőpiac nemzetközi hírei dr. Oberfrank Ferenc tolmácsolásában. Biztonság – biztosítás – speciálisan a nemesfém termékek számára
GemStyle Info Online, Biztonság – biztosítás – speciálisan a nemesfém termékek számára