Irány a mobil!
Gyémánt Kalkulátor
Drágakő karátmérő
Gyűrű méret

Gyorskeresés


Oktatásszervezés:

1137 Budapest,

Szent István krt. 2.

[email protected]

Mobil: 06-30-579-4679

(munkaidőben)  ÉKSZERSZALON

           Gyűrűk

      Karikagyűrűk

        Fülbevalók

         Karkötők

           Láncok

         Nyakékek

      Gyöngysorok

          Medálok

           Kitűzők

         Aranyórák

     Arany ékszerek

     Ezüst ékszerek

    Platina ékszerek

    Köves ékszerek

 Gyöngyös ékszerek

  Gyémánt ékszerek

        Gyémántok

  Színes drágakövek

Játszon és töltse ki online tesztjeinket

Gyémánt kalkulátor

V-Pearl Gyémánt Kalkulátor

Az értékbecslés alapja a gyémánt minősítésére vonatkozó nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével a kereskedelemben előforduló kövekre itthon kialakított és elfogadott számítási módszer, mely részletei tanfolyamainkon megismerhetők. A sokoldalú számítási módszer alkalmazása révén a különböző fajtájú, korú csiszolás és a kőfoglalás beszámítása, a régi ékszerben található gyémánt értékelésére is lehetőséget nyújt. A dolláralapú kalkulációhoz a dollár árfolyama naponta frissül.

Mindazonáltal a végeredmény valóságtartalmáért, az online becslés alapján  történő esetleges eladásból/vételből származó kárért felelősséget vállalni nem tudunk, hiszen a becsérték kialakításához szükséges minősítést nem mi végezzük. Egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a becsérték egyrészt nem jelent eladási garanciát, másrészt az eladási/vételi ár nemcsak a kő minősítésétől, hanem a mindenkori keresleti/kínálati viszonyoktól is függ! 

A gyémánt kalkulátor használatához kérjük adja meg a gyémánt jellemzőit: tömeg, szín, tisztaság, csiszolás, foglalás, és a pontos e-mail címét, hogy az online becslés eredményét Önnek azonnal elküldhessük.

A számítás eredménye nem minősül ajánlattételnek!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy adatkezelő a V-Pearl Kft. gyémánt kalkulátorán megadott személyes adatomat az Adatkezelési Tájékoztató feltételei szerint kezelje.

 

Tömeg: ct.
Szín:
Tisztaság
Csiszolás:
A kő foglalt-e:

E-mail címem, ahová a becslés kézbesítésre kerül:


Ha kedvet kapott ahhoz, hogy szakértővé váljon a gyémánt értékelésében,

jelentkezzen tanfolyamainkra, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!


Becsüs tanfolyamok, kezdési időpontok:


V-Pearl Ingyenes Online Gyémánt Kalkulátor

A V-Pearl Gyémánt Kalkulátor és Drágakő Karátmérő segítségével a csiszolt gyémántokra ingyenes online becsérték, ill. a drágakövekre karáttömeg, sűrűség kalkulálható.
ingyenes, gyémánt kalkulátor, gyémánt, gyemant, kalkulátor, online, becslés, értékbecslés, becsérték, tömegbecslés, karátbecslés, sűrűségszámítás,