Irány a mobil!
Gyémánt Kalkulátor
Drágakő karátmérő
Gyűrű méret

Gyorskeresés


Oktatásszervezés:

1137 Budapest,

Szent István krt. 2.

[email protected]

Mobil: 06-30-579-4679

(munkaidőben)  ÉKSZERSZALON

           Gyűrűk

      Karikagyűrűk

        Fülbevalók

         Karkötők

           Láncok

         Nyakékek

      Gyöngysorok

          Medálok

           Kitűzők

         Aranyórák

     Arany ékszerek

     Ezüst ékszerek

    Platina ékszerek

    Köves ékszerek

 Gyöngyös ékszerek

  Gyémánt ékszerek

        Gyémántok

  Színes drágakövek

Válaszolok a látogatói elégedettség felmérésre!

Gyémánt kalkulátor

V-Pearl Gyémánt Kalkulátor

Az értékbecslés alapja a gyémánt minősítésére vonatkozó nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével a kereskedelemben előforduló kövekre itthon kialakított és elfogadott számítási módszer, mely részletei tanfolyamainkon megismerhetők. A sokoldalú számítási módszer alkalmazása révén a különböző fajtájú, korú csiszolás és a kőfoglalás beszámítása, a régi ékszerben található gyémánt értékelésére is lehetőséget nyújt. A dolláralapú kalkulációhoz a dollár árfolyama naponta frissül.

Mindazonáltal a végeredmény valóságtartalmáért, az online becslés alapján  történő esetleges eladásból/vételből származó kárért felelősséget vállalni nem tudunk, hiszen a becsérték kialakításához szükséges minősítést nem mi végezzük. Egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a becsérték egyrészt nem jelent eladási garanciát, másrészt az eladási/vételi ár nemcsak a kő minősítésétől, hanem a mindenkori keresleti/kínálati viszonyoktól is függ! 

A gyémánt kalkulátor használatához kérjük adja meg a gyémánt jellemzőit: tömeg, szín, tisztaság, csiszolás, foglalás, és a pontos e-mail címét, hogy az online becslés eredményét Önnek azonnal elküldhessük.

A számítás eredménye nem minősül ajánlattételnek!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy adatkezelő a V-Pearl Kft. gyémánt kalkulátorán megadott személyes adatomat az Adatkezelési Tájékoztató feltételei szerint kezelje.

 

Tömeg: ct.
Szín:
Tisztaság
Csiszolás:
A kő foglalt-e:

E-mail címem, ahová a becslés kézbesítésre kerül:


Ha kedvet kapott ahhoz, hogy szakértővé váljon a gyémánt értékelésében,

jelentkezzen tanfolyamainkra, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!


Becsüs tanfolyamok, kezdési időpontok:


V-Pearl Ingyenes Online Gyémánt Kalkulátor

A V-Pearl Gyémánt Kalkulátor és Drágakő Karátmérő segítségével a csiszolt gyémántokra ingyenes online becsérték, ill. a drágakövekre karáttömeg, sűrűség kalkulálható.
ingyenes, gyémánt kalkulátor, gyémánt, gyemant, kalkulátor, online, becslés, értékbecslés, becsérték, tömegbecslés, karátbecslés, sűrűségszámítás,