Irány a mobil!

176. Hírlevél: Drágakő-meghatározó és műtárgybecsüs tanfolyamok

Felismered, milyen drágakő? Mert ez mind zafír!

Egyedülálló esti drágakő-meghatározó tanfolyamunk szeptember 21-én indul , ami után a fenti kérdést Te is nagy biztonsággal meg tudod válaszolni.
Jelentkezési határidő: szeptember 14.

Jelentkezz online, vagy személyesen a V-Pearl Oktatási Központban (1137 Budapest, Szent István krt. 2. II. emelet 9/a.), Takács Dávid oktatásszervezőnél, mobil: 06-30-579-4679.

Ha további részletekre is kíváncsi vagy a képzésről, akkor szeptember 14.-én, 18.00-kor érdeklődve várunk a központban egy ingyenes bemutató órára. A bemutató órán szó lesz drágakő-meghatározó képzésünk részleteiről, a megszerzendő tudással elérhető lehetőségekről, és ez alkalommal néhány trükkbe is beavatunk. Máshol ilyet nem találsz. Mi viszont 1979 óta csináljuk.
Próbáld ki képzésünket 1 órában! Ha barátodat érdekelheti, hozd el magaddal bátran! 


Last minute műtárgybecsüs tanfolyam

Itt az utolsó lehetőség, hogy részt vegyél szeptember  23-án induló minősített képzésünkön, amelyre kezdő becsüsökön, gyűjtőkön, régiségkereskedőkön kívül tavaly még múzeumigazgató is járt.
Jelentkezési határidő: szeptember 16. 

Jelentkezz online, vagy személyesen a V-Pearl Oktatási Központban (1137 Budapest, Szent István krt. 2. II. emelet 9/a.), Takács Dávid oktatásszervezőnél, mobil: 06-30-579-4679.

Oktatóink között megtalálhatók az adott szakterület legjobb szakemberei a Magyar Nemzeti Múzeumból, a Magyar Nemzeti Galériából, a Néprajzi Múzeumból, az ELTE-ről. A képzést igazságügyi szakértők, műkereskedők erősítik, akik hatalmas tapasztalatukat megosztják a résztvevőkkel, ami nem mindennapos a régiséges szakmában. A középfokú szakképesítés színvonalát messze meghaladó módon segítenek tudásod megszerzésében, ha vásárolni, eladni, vagy éppen befektetni akarsz. Végzett hallgatóink közül többen már dolgoznak, vállalkozást alapítottak, öregbítve iskolánk hírnevét.

Ha további infóra vagy kíváncsi, akkor szeptember 16-án, 17.00-kor várunk a központban egy ingyenes bemutató órára. Már sokan vagyunk, de van még néhány hely a tanfolyamon.
Gyere, ha egy élvezetes kalandra vágysz!


A drágakövek misztériuma a VCA-tól - videó

Fedezze fel a drágaköveket, a Van Cleef & Arpels új nagy ékszer kollekciója, a Pierres de caractère™ variációiban. Több mint egy évszázada a kivételes kövek voltak Van Cleef & Arpels alkotásainak középpontjában.

A videó szerint a fehér gyémánt a színes drágakövekkel nemcsak a kiválóságra törekszik, hanem sajátos karaktert hordoz a társaival. "Minden kőnek saját lelke van", ahogy Claude Arpels szokta mondani. Estelle Arpels unokaöccse, bejárta a világot, ezeket a csodákat keresve.

 

Túllépve a szigorúan objektív kritériumokon, mint például tisztaság, szín, csiszolás vagy tömeg, az általuk képviselt tulajdonságok találkozása egy titkos alkímia, amely felébreszti az érzékeket. A Pierres de caractère™ gondosan válogatott drágaköveitől a szív gyorsabban ver, és egyedülálló érzelmeket gerjeszt. Tovább>>>A gyémánt szakértő - Van Cleef & Arpels - videó

"A jó üzletet mindig a vásárlásnál kell megcsinálni!" Gyémánt beszerzésnél sem árt szakértőre bízni a dolgot, vagy megtanulni az idevágó ismereteket, ha még keresni is akar rajta az ember.

Így van ez a nagy világcégek esetében is. Az ő kollekcióikba csak kiváló minőségű gyémántok valók, amelyeket szakértő szem válogat össze, hogy megfeleljenek a legmagasabb igényeknek.
Tovább>>>


Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 176. Hírlevél: Drágakő-meghatározó és műtárgybecsüs tanfolyamok

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 176. Hírlevél: Drágakő-meghatározó és műtárgybecsüs tanfolyamok
korábbi, hírlevél, 176. Hírlevél: Drágakő-meghatározó és műtárgybecsüs tanfolyamok