Irány a mobil!

213. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam - Drágakőtúra Srí Lankán

Miért érdemes minél többet tudni az ékszerekről, drágakövekről?

Egy hónapja Srí Lankán jártunk, ahol az idegenvezető, a drágakő-kereskedő, de még az utazási iroda vezetője is meglepve kérdezgette, hogy "Tényleg felismeri a különféle drágaköveket?", "Tényleg meg tudja mondani mennyit ér az ékszer, meg a drágakő?".
Aztán kiderült, hogy tényleg, hiszen mi ezt tanítjuk is! Erre való tekintettel az ottani vásárlásoknál az utastársak kedvezményt kaptak, ki lehetett szűrni a hamisítványokat, kezeléseket, és a végén meglepődve vették tudomásul, hogy amit vettek, jóval többet ér, mint amennyibe került.
Az ékszerek, drágakövek világában való tájékozottsághoz viszont alapos ismeretek szükségesek. Hónapról-hónapra egyre nő a kitűnő minőségű ékszermásolatok köre, amelyek igen olcsón szerezhetők be. A jóval drágább nemesfémtartalmú ékszerek kiváltására készített másolatok viszont nehéz helyzet elé állítják nemcsak a becsüsöket, de a vásárlóközönséget is.

Érdemes tehát tanulni!

Jelentkezés:
Ha szeretne részt venni tavaszi, hétvégi ékszerbecsüs tanfolyamunkon, akkor
április 16-ig jelentkezzen online, vagy személyesen várjuk irodánkban (1137 Bp., Szent István krt. 2. II. emelet 9/a, a Jászai Mari térnél).
Érdeklődni e-mailben az [email protected] címen, telefonon a +36-30-579-4679-es mobilszámon lehet Takács Dávid oktatásszervezőnél.

Várjuk jelentkezését!Drágakőtúra Srí Lankán (videó előzetes)

A V-Pearl Oktatási Központ drágakő-meghatározó és ékszerbecsüs tanfolyamának kiegészítéseként tanulmányi kirándulást szerveztünk Srí Lankára.
A helyi látványosságokon, nevezetességeken kívül látogatást tettünk Ratnapurába, a drágakövek városába.
Itt megtekintettük a drágakőbányászat módszereit,  látogatást tettünk egy helyi múzeumban, megismerkedtünk a környék drágaköveivel és nemzetközi viszonylatban is ritka gyűjtőköveivel. A videó az útról készült összeállítás előzetese.
Folyt. köv.

Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 213. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam - Drágakőtúra Srí Lankán

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 213. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam - Drágakőtúra Srí Lankán
korábbi, hírlevél, 213. Hírlevél: Tavaszi ékszerbecsüs tanfolyam - Drágakőtúra Srí Lankán