Irány a mobil!

Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!

Ismét szeptember van, újra elkezdődött a tevékeny időszak életünkben.
Ezúton is szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy itt van a tanév kezdete, a becsüs tanfolyamok indulása, amely az Ön számára további ismeretek szerzését jelentheti ebben a témakörben a megszokott színvonalon és egyre javuló körülmények között.

Oktatásunk témái továbbra is az antikvitások, a festmények, műtárgyak, bútorok, szőnyegek, ékszerek, drágakövek témakörében folyik.
Célunk, hogy az érdeklődők komplex képet kapjanak e témakörökben az alapoktól napjaink aktuális trendjéig. Sajnálatosan egyre több a piacon előforduló utánzat, hamisítvány. Kiemelten foglalkozunk ezek felismerésével, meghatározásával, aminek hasznosságát mindenki “saját bőrén” érezheti.

Mint minden évben, úgy most is alapvető változások nélkül, de a Résztevevők minél hatékonyabb tanulását segítő, naprakész információkat tartalmazó tananyaggal várjuk az érdeklődőket.
Az Önök által kitöltött hallgatói elégedettségi felmérők alapos tanulmányozása után, módosítottuk képzési programunkat, figyelembe véve az ott leírt véleményeket.

Az oktatás színvonalát továbbra is a komoly oktatói háttér és a figyelmes oktatásszervezés biztosítja. A visszajelzések alapján, az új oktatási helyszín, a Jászai Mari tér központi fekvése miatt mindenki számára jól megközelíthető.

Igényként merült fel, hogy a nem budapesti, vagy hétközben elfoglalt Érdeklődők számára, intenzív, hétvégi Drágakő tanfolyamot szervezzünk. Ennek most jött el az ideje, így a megszokottakon kívül erre is várjuk Önöket. Különös jelentőséget ad a tanfolyamnak, hogy az utóbbi időben nagyon sok műtermék és hamisítvány került piacra, amelyek ismerete létfontosságú a témában dolgozó szakemberek számára.

Korábbi hallgatóink törzshallgatói kedvezményre jogosultak, ami tanfolyamonként 10 %-ot jelent a képzési díjból. Akik tovább jönnek például festménybecsüs kurzusra, azok legalább 37.000 Ft. kedvezményt kapnak. A harmadik tanfolyamnál ez már 70.000 Ft is lehet, de van, aki az 5. tanfolyamra iratkozik be, ami már 40 % kedvezményt (akár 130.000 Ft-ot) jelenthet számára!

Ha még nem jelentkezett, akkor az alábbi linkek egyikén jelezze szándékát, a tanfolyam oldalán lévő Előregisztrációs lap kitöltésével.

Induló tanfolyamaink

Esti festménybecsüs tanfolyam
(Indulás: szeptember 12.)
Esti és intenzív drágakő-meghatározó tanfolyam
(jelentkezési határidő: szeptember 12. ill. november 2.) 
Esti műtárgybecsüs tanfolyam
(jelentkezési határidő: szeptember 14.) 
Esti bútor- és szőnyegbecsüs tanfolyam
(jelentkezési határidő: szeptember 19.)Intenzív és esti ékszerbecsüs tanfolyam
(jelentkezési határidő: szeptember 21.)
Címünk: 1137 Budapest, Szent István körút 2., II. emelet, 9/A, a Jászai Mari térnél.


 
Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:
dr. Takács József
ügyvezető

Takács Dávid
ügyvezető, oktatásszervező
oktatas@v-pearl.hu
06-30-579-4679

Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!

A V-Pearl korábbi hírlevelei - Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!
korábbi, hírlevél, Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!