Irány a mobil!

Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!

Bár még javában tombol a nyár, de ezúton is szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy lassan közeledik a tanév kezdete, a becsüs tanfolyamok indulása.

Korábbi hallgatóink törzshallgatói kedvezményre jogosultak, ami tanfolyamonként 10 %-ot jelent a képzési díjból. Sokan jönnek tovább másik kurzusra, de van, aki az 5. tanfolyamra iratkozik be, ami már 50 % kedvezményt jelent számára!

További ajánlatként előrefizetés esetén (a tanfolyam indulása előtt a jelentkezési lap kitöltése, képzési díj befizetése) a képzési díj egy 10x-es gyémántlupét, vagy UV-lámpát tartalmaz, amelyekkel ékszereken a fémjeleket, hamisításokat; köveknél a valódi és szintetikus kövek zárványait, lumineszcenciáját vizsgálhatja, a drágakövek tisztaságát kategorizálhatja! Műtárgyak, festmények esetén segítségükkel a szignókat, a javítások, restaurálások nyomait azonosíthatja!
    
Amennyiben 2015. augusztus 4-ig kifizeti a képzési díj teljes összegét, akkor megkapja mindkettőt, vagy egy 10x-es nagyítású LED-es és UV-megvilágítással ellátott profi triplet lupét!

 

Ha még nem jelentkezett, akkor az alábbi linkek egyikén foglalja le helyét, az oldalon lévő Előregisztrációs lap kitöltésével.


Intenzív és esti ékszerbecsüs tanfolyam
Esti drágakő-meghatározó tanfolyam 
Esti festménybecsüs tanfolyam 
Esti műtárgybecsüs tanfolyam 
Esti bútor- és szőnyegbecsüs tanfolyam
Mivel a héten közelebb költözünk a régiségek kedvelői körében méltán népszerű „Antik negyed”-hez (Falk Miksa utca és környéke), a jövő héten már az új irodában leszünk 13-17 óra között.

Új címünk: 1137 Budapest, Szent István körút 2., II. emelet, 9/A, a Jászai Mari térnél.


 
Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:
dr. Takács József
ügyvezető

Takács Dávid
ügyvezető, oktatásszervező
[email protected]
06-30-579-4679Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek

V-Pearl Hírek, Cikkek - Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!

V-Pearl Hírek, Cikkek - Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!
v-pearl, hírek, cikkek, Kedves Korábbi Hallgatónk, Kedves Kolléga!