Irány a mobil!

186. Hírlevél: Last minute festménybecsüs - Bemutató órák

Most csatlakozzon a festménybecsüs csoporthoz!

Ha korábban gondolkodott azon, hogy jó lenne részt venni a V-Pearl festménybecsüs tanfolyamán, akkor itt az a pillanat, amikor idén beszállhat a szeptember 12-én, hétfőn induló kurzusba.
A szakmában ismert és elismert oktatói gárda felvezetésével a V-Pearl Oktatási Központban 17 órakor indul az elit kurzus (1137 Bp., Szent István krt. 2. II. emelet 9/a.).
Az idén kiemelt figyelmet fordítunk a hamisításokra, hiszen egy tévedés nagy kockázatot hordoz akár vételről, akár eladásról van szó.
Várjuk jelentkezését Takács Dávid oktatásszervezőnél a 06-30-579-4679-es mobilszámon!

Ha vannak kérdései, tegye fel a drágaköves bemutató órán!

Az egyedül nálunk induló drágakő-meghatározó tanfolyam jelentkezési határideje lejár szeptember 12-én. Ha még kérdései lennének a több, mint három évtizede együttműködő tanárokkal, a gyakorlatokhoz szükséges drágakőlaborral, a 300 db-os bemutató kőanyaggal (gyémántok, színes drágakövek, szintetikus kövek, műtermékek, utánzatok), a megszerzett tudás hasznosságával kapcsolatban, akkor várjuk hétfőn 18 órára a V-Pearl Oktatási Központban.
Ez alkalommal az előregisztráltak is intézhetik beiratkozásukat, amihez kérjük hozza magával az érettségi bizonyítványát és a tanfolyam képzési díját, vagy legalább az első részletét (150.000 Ft).

Hozza el barátját is a műtárgyas bemutató órára!

A méltán népszerű, a legsokoldalúbb tudást kínáló műtárgybecsüs tanfolyamunk indulása előtt szeptember 14-én, szerdán 18 órakor bemutató órát tartunk a V-Pearl Oktatási Központban, ahol egyúttal beiratkozását is elintézheti.
Ezen a kötetlen megbeszélésen részletes tájékoztatást adunk a műtárgybecsüs képzés részleteiről, a tanfolyam menetéről az órák felépítéséről, és mintegy előlegként egy-két apró szakmai fogásba is beavatjuk.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a résztvevők szívesen szívesen tanulnak együtt baráttal, ismerőssel.
Várjuk Önöket az ingyenes és kötelezettségmentes bemutató órán!Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 186. Hírlevél: Last minute festménybecsüs - Bemutató órák

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 186. Hírlevél: Last minute festménybecsüs - Bemutató órák
korábbi, hírlevél, 186. Hírlevél: Last minute festménybecsüs - Bemutató órák