Irány a mobil!

220. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam

Miért érdemes ékszerbecsüsnek tanulni?

Az interneten hetente lehet találkozni új ékszerbecsüs álláshírdetéssel. Hiánycikk a jó szakember, hiszen a hiányos felkészültség hamar megbosszulja magát. A tévedés nagy kárt okozhat, és jóval többe kerül, mint a megalapozott tudásba fektetett energia.

A tapasztalatok szerint a V-Pearl ékszerbecsüs tanfolyamán olyan ismeretek, gyakorlati fogások sajátíthatók el, amivel a végzés után akár azonnal el lehet helyezkedni.

A nagyobb cégeknél is szívesen fogadják a nálunk végzetteket. Az ékszerboltokon, zálogházakon kívül önkormányzatok, hivatalok, intézmények is keresnek bennünket. Volt olyan eset, hogy a nálunk tanuló hallgatónak ráígértek a többiek fizetésére, pedig még nem is fejezte be a kurzust. Van olyan zálogházhálózat, akik kifejezetten kérték, hogy a végzetteket hozzájuk irányítsuk.

Az alapos felkészülés most, 3 hónapos hétvégi, vagy 6 hónapos esti kurzuson végezhető, kinek melyik időbeosztás a megfelelőbb. A tananyag teljes mértékben megegyezik egymással. Ha még kérdései lennének, akkor várjuk a bemutató órára augusztus 27-én, hétfőn, 18.00-kor, ahol egyúttal a beiratkozását is intézheti (Jelentkezési lap kitöltése, érettségi bizonyítvány bemutatása, legalább az első részlet, 150.000 Ft. befizetése).

Regisztráció a bemutató órára.
Jelentkezés az ékszerbecsüs tanfolyamra.
Beiratkozási határidő: augusztus 27. (hétfő).
Oktatásszervező: Takács Dávid, 06-30-579-4679, [email protected]

Várjuk jelentkezését!


Választható Hírforrások

Válasszon Hírforrást, majd iratkozzon fel V-Pearl RSS-re!

RssGemStyle Info Online
RssV-Pearl Hírek, Cikkek
RssEsettanulmányok
RssKorábbi Hírlevelek
A rovat korábbi cikkei

V-Pearl Hírlevelek - 220. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam

A V-Pearl korábbi hírlevelei - 220. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam
korábbi, hírlevél, 220. Hírlevél: Last minute hétvégi ékszerbecsüs tanfolyam